Hur man överför en bil titel Online

En bil titel är ett papper som bevisar att du är ägare till en bil. Beroende på staten och länet du bor i och där bilen är registrerad, kan du kanske göra en del av överföringen nätet. Du måste lämna in den ursprungliga gärningen, dock så i länen som inte accepterar en faxad kopia, måste du slutföra transaktionen personligen. Hur mycket av den process du kan göra på nätet beror på var du bor. Instruktioner
1

Samla ihop de nödvändiga papper för att överföra dådet. I de flesta stater och kommuner, är allt du behöver för att överföra en handling den ursprungliga bilen dådet. Dock måste den undertecknas av den person som anges som bilens ägare, på baksidan av dådet, som anger att bilen säljs till köparen. Staterna har bestämmelser om hur bilar kan säljas om den ursprungliga ägaren har en fullmakt eller har dött. Om någon av dessa faktorer gäller, kommer du behöver bilen dådet och vad pappersarbete anger att du är den som juridiskt ansvarig för hantering av finanserna för bilägaren.
2

lista ut vilken webbplats för att använda . Detta varierar beroende på din stat och landsting. Men de flesta stater gör överföringar bil gärning på länets domstolsbyggnaden. Vissa gör dem på länets Department of Motor Vehicles. Du kan behöva kalla båda dessa platser för att se var du ska gå. Om länet tingshuset och DMV inte kan hjälpa dig, kan de berätta var att prova nästa.
3

hitta rätt webbplats för byrån du har hittat som hanterar bil gärningar i din stat och landsting. Klicka sedan på "online-formulär." Klicka på "Deed Transfer" och ange "Car." På nästa sida anger information om bilen gärning du vill överföra. Därefter anger du information om försäljningen av bilen.
4

förse kontoret med bevis på försäljning och en undertecknad kopia av handlingen. Om ditt län kan du göra hela processen via e-post, kommer det att acceptera förmodligen en fax. Annars, skriva ut blanketter och går till kontoret, tillsammans med undertecknad kopia av handlingen. Sedan kan du avsluta processen att överföra handlingen till ett nytt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150694.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.