Hur bli av med en gammal bil för Cash

Om du har en bil du inte längre behöver, sälja det kommer att frigöra utrymme på din uppfart och lägga pengar i fickan. Men oavsett hur mycket eller hur lite du tror att din bil är värd, är det viktigt att skydda dig själv när du säljer den. Saker du behöver
Kelly Blue Book
Försäljning flygblad
Visa fler instruktioner
1

Slå upp värdet på din bil i en tillförlitlig källa som Kelly Blue Book (se Resources, nedan). Ta villkor för din bil, liksom dess fabrikat, modell och år, beaktas vid fastställandet hur mycket att be för fordonet. Kelly Blue Book ger värden för fordon i utmärkt, medelvärde, rättvis och dålig kondition.
2

leta efter gratis eller till låg kostnad sätt att marknadsföra ditt fordon. Anslagstavlor på din kyrka eller lokala mataffären är en bra idé, som är radannonser. Ställ priset i annonsen lite högre än vad du faktiskt tar --- detta ger dig utrymme att förhandla.
3

Insistera på kontanter när förhandlingarna om ett avtal för bilen. Det finns ett antal bedrägerier där postanvisningar, kassan checkar och andra former av ersättningar. Om köparen vill ha bilen, kommer han eller hon ta med kontanter.
4

Besök använt bil massor i ditt område och fråga om de köper bilar att sälja. Många bilhandlare rutinmässigt köpa gamla bilar för kontanter, och sedan fixa upp dem och sälja dem vidare. Vid förhandlingar ett avtal, använd Kelly Blue Book värden som vägledning, men tänk på att återförsäljaren kan erbjuda ett lägre pris än vad du kan få från en privatperson.
5

Hitta en notarius publicus i ditt område och gå dit med köparen av fordonet. Om du är medlem i AAA, inkluderar din medlemsavgift gratis Notarius tjänsten, annars kan du betala kostnaden för äganderättsöverföring och Notarius avgift själv. De flesta bilhandlare har en Notarius Publicus på personal, som gör många advokater och CPA. Många individer utför även notarius publicus uppgifter ur sina hem kontor. Skriv rubriken i närvaro av notarius publicus och slutföra alla nödvändiga pappersarbetet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150684.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.