Hur man säljer en bil i Kalifornien

Att sälja en bil i Kalifornien kan vara svårt. Du måste veta den aktuella marknaden, var att placera annonser och hur man ska gå om att få potentiella köpare. Även om du har en eller två personer tittar på din bil, kan det inte vara tillräckligt för att sälja den i tid. I några få enkla steg får du lära dig hur man säljer en bil i Kalifornien effektivt. Saker du behöver
Computer
Printer Review Internet
Visa fler instruktioner
1

Pris bilen lite högre än vad du är villig att sälja. Du kommer att vilja försöka få ut det mesta av bilen. Men om du höjer den genom ett par hundra dollar mer än vad du verkligen vill ha för det, det ger den potentiella köparen möjlighet att prata ner dig. Denna metod för förhandling kommer tillåta köparen att tro att han kommer undan med en stjäla. Men, kommer du vill kontrollera den blå bokförda värdet så kostnaden inte går över detta pris. Om den gör det, kan potentiella köpare känner att du försöker lura dem.
2

Använd din dator för att skapa flygblad för att sälja din bil. Du kan skriva ut de specifikationer, pris, skick samt en bild på din bil. Lägg dessa runt din lokala och närliggande städer på offentliga anslagstavlor. Glöm inte att ange ditt telefonnummer. Om du vill att någon ska komma och titta på bilen innan de ringer, inkludera din adress eller den adress där bilen är parkerad liksom.
3

online resurser kan hjälpa dig att sälja en bil i Kalifornien utan större ansträngning. Craigslist erbjuder en gemenskap av potentiella bilköpare i ditt område. Auktionshus som eBay har en särskild avdelning för bilar, lastbilar, släpvagnar och båtar. Du kan skicka din utropspris och titta på erbjudanden rulla i. AutoTrader.com presenterar en välkänd plats för att sälja din bil. Du sätter ditt postnummer och välj sedan vilken typ av annons du vill använda. De bekvämligheter för varje annons skiljer liksom priset för annonsen. Fyll i nödvändiga uppgifter som innehåller detaljerna på din bil, bekvämligheter ditt fordon har att erbjuda, en annons meddelande och dina kontaktuppgifter. Cash4UsedCars.com betjänar södra Kalifornien. De kommer att skicka en värderingsman ut till ditt hem eller arbetsplats och sedan erbjuda dig pengar för din bil inom några minuter (se Resources nedan).
4

Kör din bil runt staden och närliggande städer . Med en väl placerad skylt i bakrutan, kan du köra runt och få erbjudanden direkt. Var noga med att skylten har ditt telefonnummer i stort tryck för passerande människor att visa den lätt. Detta kan vara en bra metod för att sälja en bil i Kalifornien. Potentiella köpare kommer att kunna titta på bilen, se till att den är funktionell utan brus eller fräser och berätta om några större kosmetiska skador finns. Detta kommer att ge dig fler samtal om bilen som du säljer.
5

placera en annons i den lokala tidningen och andra tidningar i större städer nära dig. Du kan göra detta genom att ringa din lokala papper eller placera annonsen på nätet. Newslink har en lista över alla California tidningen på nätet. Glöm inte att lägga till specifikationer, pris, skick, några problem med bilen och kontaktuppgifter (se Resources nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150489.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.