Hur Acceptera certifierade bankcheckar för bilar

En certifierad check är en personlig eller företag kolla stämplas av banken som "certifierad", vilket innebär att signaturen är äkta och att pengarna är garanterad. Certifierade bankcheckar kan vara bedräglig. Den digitala Credit Union hemsida varnar att certifierade bankcheck bedrägerier riktas mot människor på Internet. Använd säkerhetsåtgärder innan du accepterar en certifierad bank check Instruktioner
1

Acceptera inte ett certifierat bank kolla från någon som du inte uppfyller personligen. Se till att din köpare är lokala och du träffar honom ansikte mot ansikte. Bedragare kommer att prata med dig på telefon och samtala via e-post för att övertyga dig om att försäljningen är giltigt, varnar Digital Credit Union hemsida.
2

Plan att träffa köparen personligen under en tid när du kan ringa banken som utfärdat checken, eller träffas på banken för att bekräfta incheckningen giltighet. Berätta köparen kan inte acceptera hennes kontroll utan att validera det Addera 3

Hitta bankens adress och telefonnummer när du har kontrollen -. Använd inte det telefonnummer som anges på checken. Gå online för att ange bankens namn och adress för att söka efter plats eller telefonnummer information. Om du ringer en informationstjänst via telefon, ange namnet på banken och plats, om ingen bank plats är noterat på checken, be om ett nationellt nummer
4

ringa banken som utfärdat checken,. eller stoppa i om möjligt. Låt en bank representant vet att du har fått en certifierad bank kontrollera och vill validera den innan du fortsätter med en försäljning. Ge den representativa siffror eller information som anges på checken som hon ber.
5

Ha en kopia av certifierade bankcheck skickas till dig via fax eller skannade e-post om det finns något sätt att komma fram till banken under kontorstid. Hantera en kopia av en check på samma sätt som du skulle en fysisk kontroll. Slå upp bankinformation och bekräfta.
6

Betrakta en elektronisk tjänst check garanti om du har ett företag som sysslar med kontroller ofta. Prata med andra företag för att hitta en produkt med ett gott rykte eller titta på nätet.
7

Anmäl dig till och använda din tjänst check garanti när som helst på dagen. Kör kontroller genom en elektronisk anordning som tillhandahålls av företaget för att garantera att du accepterar giltiga kontroller. Detta kommer att spara tid och pengar för framtida bilförsäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150267.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.