Hur man undviker en bil Återtagande

Med förlorade arbetstillfällen och uppsägningar som högst i år, bil repossessions är på uppgång. Om du upptäcker att du sitter bakom på din bil betalningar, kan denna artikel ge dig en uppfattning om vad dina alternativ kan vara. Saker du behöver: Din bil information och finansbolag nummer
Visa fler instruktioner
1

Oavsett om du är sent nu eller vet att du kommer att vara sen på att göra din bil betalningar-ring din långivare nu! Med mängden repossessions och betalningsförsummelser, "de flesta" långivare är villiga att hjälpa dig att undvika ett återtagande.
2

Prata med din långivare om dina alternativ. Var ärlig och medge att vad du verkligen kan betala. Vissa långivare erbjuder att ändra billån eller förlänga dem. Varje situation är unik och varje långivare kan ha sina egna rutiner. De flesta kommer att vilja arbeta med dig för att undvika utmätning. Överta en bil är oftast den sista utvägen när allt annat misslyckas. Om du inte kan komma överens med din långivare, försöka sälja din bil på din egen
3

. Du kanske inte får erbjudas vad bilen är värd, men om det är nära till det, kanske du kan lösa det med långivaren eller få ett lån för att betala det bristande beloppet av.
4

Försök att få någon att ta över din bil betalningar. Det finns människor där ute som är villiga att ta över bil leasing och lån. Det finns också webbplatser där ute som kan sätta dig i kontakt med dessa människor. De mer än sannolikt kommer att behöva kvalificera sig för lånet men. Varje situation är annorlunda. Du kanske också vill försöka sälja den till en återförsäljare som annonserar "vi kommer att köpa din bil även om du inte köper vårt". Det är några av dem där ute.
5 p Om alla steg ovan har misslyckats, kanske du vill ge upp din bil till långivaren. Även om du samtycker till detta, är det fortfarande anses en utmätning och kommer att skada din kredit. Långivaren kommer att ombesörja att du tappar bort bilen någonstans eller de kommer att skicka någon att plocka upp den. Vanligtvis är det en bärgningsbil aka "repo man".
6

frivilligt avstå din bil kommer att göra det möjligt att långivaren att ta tillbaka den i besittning. De kommer mer än sannolikt sälja den på auktion och fakturera dig för bristfällig beloppet tillsammans med några andra avgifter inblandade med att ta tillbaka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150126.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.