Hur man kan räkna priset för en bil Tag

Besluta om en prislapp för en bil du vill sälja är ofta en svår process, eftersom det finns en hel del åtgärder som måste göras. Genom att bestämma villkor för din bil, jämföra din bil till lokala bilar till salu, och genom att betrakta gas körsträcka och avskrivningar, liksom din plats, kommer du att kunna bestämma ett pris för din bil. Saker du behöver
telefon
dator
Internet
Visa fler instruktioner
1

Undersök din bil ordentligt. Lägg märke till den nuvarande körsträcka, repor, bucklor, inre brister och rost, eftersom dessa saker är alla definierande faktorer av försäljningspriset.
2

justera priset baseras på tillståndet i din bil. Om du nyligen lagt nya däck på eller hade en ny lack, please på ett par extra hundra dollar till prislappen.
3

Jämför din bil till liknande bilar med samma år och körsträcka. Du kan använda sajter som Craigslist eller eBay för att se priser de privata säljarna reklam för sina bilar. Om du föredrar, ta fram lokala återförsäljare och fråga vad din bil i det tillstånd skulle byta det mot och basera ditt pris lite högre än det pris som de ger dig.
4

Förstå bil avskrivningar och avgöra om du kan sälja din bil mer på grund av detta. Varje bil kommer att förlora i värde över tiden, vissa mer än andra. Bilar som inte förlorar mest värde över tiden är bilar rankad bäst i sin klass, lyxbilar och sällsynta bilar som Ferrari och Audis.
5

Tänk på gas körsträcka när räkna en prislapp för din bil. Om du har en ekonomisk bil, kan du sälja den för mer än vad du skulle få för en gas MATVRAK.
6

Var du bor påverkar också prislappen. Reklam på landsbygden inte kommer att få dig ett högt pris som du skulle få leva i staden.
7

Tack på lite extra pengar, vanligtvis runt $ 500, till priset på din bil. Köparna kommer brukar försöka pruta priset så om de erbjuder ett lägre pris, kan du få vad du ursprungligen ville.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150156.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.