Hur man säljer en bil du fortfarande är skyldig något på

Om du vill sälja en bil som du fortfarande är skyldig pengar på, några alternativ finns tillgängliga. Vilka alternativ som fungerar bäst för dig beror på vad du planerar att göra och hur mycket pengar du fortfarande är skyldig på din bil. Saker du behöver
bil att sälja
information om din långivare
Visa fler instruktioner
1

Det allra första du bör göra om du vill sälja en bil som du är skyldig pengar på är att kontakta långivaren att ta reda på vad din lön engångsavgift är. Du kommer att behöva denna information när du säljer din bil, eftersom långivaren kommer att behöva betalas i sin helhet innan de kommer att släppa titeln.
2

Bestäm värdet på bilen. Du kan göra detta genom att kontrollera Kelley Blue Book, vilket kommer att ge dig en ganska bra uppfattning om vad du bil är värd. Om du är skyldig mindre än vad bilen är värd, du är i god form. Om du fortfarande är skyldig mer än bilen är värd, du kommer att behöva komma med den skillnaden för att betala av långivaren och få titeln. Addera 3 p Om du skulle vilja köpa en ny bil och samtidigt sälja den bil som du fortfarande är skyldig pengar på, kan du gå till bilfirma och välj den nya bilen som du vill köpa. Så länge du uppfyller kraven för ett lånebelopp som uppgår värdet av den nya bilen och alla pengar som betalas på den gamla bilen som du handlar i, kommer bilfirma tar hand om allt pappersarbete för dig. Kom bara ihåg, att du kommer att "rulla över" ett belopp som du fortfarande skyldig på den gamla bilen till din nya bil lån.
4

Du kan också se om en bilhandlare kommer att köpa bilen från dig , även om du inte köper en ny bil. I detta fall kommer de också ta hand om pappersarbetet. Du kommer fortfarande att behöva betala skillnaden mellan vad som är skyldig och vad återförsäljare är villig att betala för din bil, men igen, kommer de att ta hand om att betala banken och överföring av titeln.
5 < p> Du kan sälja din bil till en annan privat ägare. Det blir lite knepigt. En privat ägare kommer förmodligen ha titeln till bilen innan de ger dig pengar ... men du behöver pengarna för att betala långivaren för att få titeln. I en situation som denna, det finns ett par alternativ för dig. Om du har ditt lån genom en lokal långivare, kan du gå med köparen till banken eller kredit unionen och betala av lånet. De kommer då att ta hand om titeln för dig.
6 p Om din långivare inte har lokala kontor, kommer du faktiskt har att skicka betalningen i dem och sedan vänta på titeln för att komma fram med posten. Om köparen av bilen vill se till att de får den titeln, kan du använda ett spärrat företag som kommer att hålla pengar och hantera överföringen av titeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150125.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.