Hur bli av en gammal bil

Att handskas med en gammal bil kan vara lite av en utmaning, särskilt om du har ont om pengar och vet inte ett dugg om hur man säljer något. Lyckligtvis finns det flera sätt du kan bli av med den gamla bilen, och de kommer inte kosta ett öre. Så sätt igång och städa ur baksätet, att gamla clunker kan vara borta innan du vet det. Instruktioner
1

Ge det till en vän eller familjemedlem. Om du känner någon som behöver en bil, ge din bil ett nytt liv genom att donera den till en vän. Hon kommer att vara tacksam för hjulen, och du behöver inte ha att göra med kostnaderna för att försöka sälja den för pennies på dollarn. Se till att hon vet skicket på bilen, så att hon inte kommer tillbaka senare upprörd om det bryts ner på sidan av vägen.
2

donera den. Många välgörenhetsorganisationer tar bilar som donationer. Inte bara få denna hjälp bilen ut ur garaget, men du kan även dra av donation från din självdeklaration i de flesta fall. Se till att få ett kvitto, och om bilen är värd mer än $ 5000, får det bedömas innan donera.
3

Sälj den. Om du vill försöka tjäna lite extra pengar när du bli av med en gammal bil, det finns vägar som du kan ta som inte kräver några pengar up front. Craigslist är bra för denna typ av sak, du helt enkelt lägga upp en bild och en beskrivning av bilen och vänta på att telefonen ska ringa
4

handla det i. Om du inte är rullande i pengar,. du behöver förmodligen någon form av fordon för att ta sig runt i. Så använd din gamla bil för att hjälpa till att finansiera en ny. Vissa bilhandlare har även särskilda "push, pull eller bogsera den" försäljning där de tar inbyten oavsett vad tillståndet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150093.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.