Så här fyller du på baksidan av en Alabama bil titel

Överföra ägande av en bil i Alabama måste du fylla i baksidan av Alabama bilägande titel. Den Alabama Department of Revenue anges att varje 1975 modell fordon eller nyare måste ha ett intyg om titel och registreras. Du kan överföra en titel genom att ta titeln och köpebrevet till länet License Plate kontor för utfärdande och betala den avgift som krävs. Saker du behöver
svart eller blå bläckpenna
Titel
Pengar
Visa fler instruktioner
1

Använd en bläckpenna som har svart eller blå när fylla i baksidan av ett Alabama bil titel. Läs baksidan av titeln för speciella instruktioner, och blir förtrogen med kraven för en Alabama titel.
2

Ange datumet för den faktiska överföringen under "Överlåtelse av avdelning av registrerad ägare." Använd månad /dag /år. Den dag du ska skriva är dagen att bilägande bytte ägare -. Den dag du betalat för bilen och tog besittning av den och titeln Addera 3

Komplettera köparen ( s) namn. Detta bör vara fullt lagliga köparens namn. Det kan vara antingen ett företag eller en individ.
4

Lägg till köparens adress på följande rad. Skriv den fullständiga adressen eftersom det är där delstaten Alabama skickar titeln efter den överför ägandet rekord.
5

Ange exakt körsträcka, utelämna tiondelar av en mil. Kryssruta 1 eller 2 endast om körsträckan överskrider de mekaniska gränserna eller om mätarställningen inte återspeglar bilens faktiska körsträcka.
6

Sätt Köparens underskrift på följande rad. Lägg den tryckta köparens namn under signaturen.
7

Placera Säljarens namnteckning på raden bredvid köparens underskrift linje. Under signaturen linje, skriva säljarens namn. Det måste vara exakt som det skrivs på framsidan av titeln.
8

Ange namnet på lien innehavaren om det finns någon. Annars, skriv "NONE" där kvarstaden innehavarens namn finns med. För en lien innehavaren, ange den fullständiga adressen på följande rad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150296.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.