Hur man säljer begagnade bilbatterier

Ägare av begagnade bilbatterier kanske kan hitta köpare för dem , särskilt om de fortfarande arbetar . Alternativ för att sälja ett bilbatteri är att sälja det till en bilverkstad eller en metall återvinningscentral . Det är också möjligt att hitta köpare via ett inlägg på sekretessbelagda webbplatser på Internet . Handtag bilbatterier med omsorg när han letade efter en köpare . Enligt Environmental Protection Agency , de innehåller bly och syra i toxiska mängder . Instruktioner
1

Sälj ditt bilbatteri till en bilverkstad . Dessa butiker behöver vanligtvis arbetande delar som de kan använda i sitt reparationsarbete . Du kanske kan få en rimlig summa pengar för din begagnade batterier .
2

Annonsera på nätet . Användare av platsannonser webbplatser använder ofta teser som ett medium för att sälja saker de inte längre behöver eller köpa saker som de behöver till låga priser . Du kan också erbjuda din begagnade bil batteri på auktionssajter .
3

Sälj bilbatteriet till en återvinningsstation . Vissa metall återvinningscentraler kommer att erbjuda pengar för begagnade batterier . Var medveten om att endast ett fåtal av dem gör det , dock , och det belopp som erbjuds är oftast små .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150209.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.