Hur man skriver ett köpebrev för en RV

Om du har en husbil som du säljer på egen hand behöver du ett köpebrev. Köpebrevet fungerar som ett juridiskt dokument som visar överföringen av äganderätten. Det används också av länets kontorister att bedöma någon omsättningsskatt som kan bero från köparen vid köpet. Vem som helst kan skapa ett köpebrev så länge samma grundläggande information ingår. Det kan även vara handskriven om du inte har tillgång till en dator. Instruktioner
1

Öppna ett nytt dokument i ett ordbehandlingsprogram, till exempel Microsoft Word eller Open Office. Om du inte har en dator kan du bara använda ett rent papper.
2

Enter "RV Bill of Sale" i toppen av dokumentet. Därunder, anger i dag på höger eller vänster sida av sidan. Detta bör vara dagen för försäljningen, så om du gör upp ditt köpebrev i förväg bara lämna ett utrymme för det datum som ska skrivas i. Addera 3

Inkludera information om RV. Lista en beskrivning av RV, VIN och att RV säljs "i befintligt skick".
4

Lista inköpspriset som du kommit överens med köparen. Om du accepterar en handpenning och sedan andra betalningar vara säker på att lista de uppgifter i detta avsnitt.
5

Sätt i kontaktuppgifter för både köpare och säljare. Inkludera en plats i botten för köparen och säljaren att underteckna och datera dokumentet.
6

Gör två kopior av köpebrev så att både köpare och säljare att få en kopia av transaktionen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150215.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.