Hur man säljer en bil till regeringen

Att sälja en bil till regeringen är inte något som många människor kommer att få chansen att göra. Vanligtvis, regeringar, oavsett om de är lokala, statliga eller nationella, köpa fordon nya från återförsäljarna. Men för de återförsäljare som har möjlighet att sälja bilar till regeringen, finns det klara fördelar. Bland dem finns det ingen anledning att oroa sig för finansiering och, i många fall, kommer flera fordon köpas samtidigt, vilket kan förvandla en vanlig månad av försäljningen till ett extraordinärt försäljning månad. Men att sälja en bil till regeringen, oavsett vilken gren eller på vilken nivå, ofta innebär att man uppfyller den statens regler och krav, något som många återförsäljare får inte van vid att göra. Saker du behöver
NewspaperBid specifikationer
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera för offertförfrågningar. Det första steget i att sälja en bil till regeringen är att vara medveten om när man kan be om offertförfrågningar. Vanligtvis, mitten eller slutet av sommaren, efter det nya räkenskapsåret börjar i juli, är den bästa tiden för regeringarna att köpa, när deras finansiering har laddats.
2

Review bud krav. I vissa fall kommer bilen måste komma med ett speciellt paket. Många tillverkare, till exempel, erbjuder polisens paket, där bilarna kommer speciellt utrustade för det jobb som kommer att krävas av dem.
3

Kontakta leverantören. I många fall kommer leverantören att kunna ge dig leveranstider och annan viktig information, speciellt om ett speciellt paket begärs.
4

Förbered budet. Detta kommer att omfatta en förteckning priset för varje enhet, några alternativ, plus ett totalpris inklusive alla sålda enheter. Kom ihåg att regeringarna undantagna från moms så det finns ingen anledning att lägga till det slutliga priset.
5

Skicka budet till den angivna adressen inom tidsfristen. Detta kan vara stadshuset, en statlig myndighet eller något liknande destination. Alltid dubbelkolla att se till att du skickar bud till rätt adress. Adressen budet förfrågan skickas från kanske inte nödvändigtvis vara där anbuden ska gå. Behåll uppmärksamheten på den och kolla om erbjudandet resultaten
6

. Om du tilldelas budet, kan du ha mycket liten turn-around tid på sig att fullfölja ordern. Medan du kommer, utan tvekan bli kontaktad om du tilldelas budet, är det alltid bra att ta intiative och kolla själv.
7

igenom produkterna innan leverans för att säkerställa att de som specificeras . Den myndighet tar leveransen kommer definitivt kolla, och på detta sätt kan det vara möjligt att göra några korrigeringar förväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150120.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.