Bil Titel Recovery

Om du planerar att sälja eller köpa en bil, kan du inte lagligt att göra så utan att bilens intyg om titeln. Aldrig köpa ett fordon utan en titel. Det kan ha stulits eller har en titel defekt som kan orsaka allvarliga problem i framtiden. Ibland kan en bil titel är förlorad. För att få tillbaka din bil titel, måste du begära ett nytt. Endast ägaren av fordonet kan begära en ny titel. Saker du behöver
Förarens Registration licens hotell med VIN
Visa fler instruktioner
1

Sammanställ din bil registrering och körkort. Om du inte kan hitta din registrering, använda en giltig försäkring kort som listar VIN eller chassinumret.
2

Besök ditt lokala kontor motorfordon. Division namn kan skilja sig från staten, såsom Institutionen för motorfordon eller licens kontoret. Om du är osäker på var du ska gå, besöka din statens webbplats motorfordon för att hitta närmaste kontor.
3

Tala med ett motorfordon representativt och berätta om du vill byta din bil titel. Fyller i formulär företrädaren ger dig och betala för din nya titel.
4

Fråga hur lång tid det tar att behandla din nya titel om ditt tillstånd inte ger det direkt. Om titeln skickas till dig, ta reda på om det kan skickas rusa leverans, om det behövs. Du kan debiteras en högre serviceavgift.
5

Besök din statens webbplats motorfordon. Många stater tillåter dig att beställa en ny bil titel nätet. Logga in och registrera ditt namn och VIN. Betala de avgifter på nätet och vänta på den nya titeln som ska skickas till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150337.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.