Hur man säljer bilar till Junk Yard

Gamla bilar kan oftast handlas på nya eller ens andra begagnade sådana, men om du har något som är bortom användbarhet, kanske du vill överväga att sälja den till en skroten istället. Ibland bilar är värda mer i delar än de är som en hel bil, och i det här fallet, kan du faktiskt få mer pengar från ett bärgningsföretag, än du skulle genom att handla det i. rädda varv är också ute efter metallskrot såsom stål , så även om bilarna delar inte fungerar, är det ändå oftast värt någonting. Saker du behöver
titel bil
Telefonbok
Internet
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en lokal skroten eller bärgning gård. Se om de för närvarande tar ny inventering och inrätta en tid för att få dem att se på det. Använd yellowpages att hitta ett skrotupplag eller ett sökverktyg som Junkyards.com. Det finns också större bärgning företag som är villiga att komma och få din bil som Junkyard Direct.
2

Få dina papper tillsammans. Detta kommer att inkludera korrekt identifiering och bil titel.
3

bort alla värdesaker i bilen.
4

Ta det till dem, om det är körbar, så att de inte känner reagera. Om det måste bogseras, försöka få en ungefärlig pris på framsidan, så att du vet om det är värt det.
5

Berätta om de delar av bilen som inte fungerar. Junkyards gör sina pengar från att bryta en bil ner och sälja delarna. Något som inte fungerar kommer att påverka priset. Det är alltid bäst att vara på framsidan och ärlig.
6

Lyssna på deras bedömning och antingen acceptera eller avböja sitt bud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150236.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.