Hur får man en dubblett bil titel i Florida

En förlorad eller felplacerad bil titel kan vara en riktig huvudvärk när du behöver förnya ditt fordons registrering, registrera din bil i ett nytt tillstånd eller sälja din bil. Lyckligtvis, om fordonet är registrerat i delstaten Florida, kan du få en ny titel för bilen med relativt liten ansträngning. Som av 2010, kan du räkna med att betala nära till $ 100 i registreringsavgifter innan den nya titeln är i din ägo. Saker du behöver
Ansökan om dubblett titel intyg
Identitetsbevis
Lien tillfredsställelse (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner
1

Fyll i Ansökan om dubblett eller Lost in Transit /Omplacering för ett motorfordon, husbil eller Vessel Titel Certificate så noggrant som möjligt.
2

Ta all nödvändig dokumentation till din lokala Florida tullindrivare kontor. Pappersarbete ingår i ansökan om duplikat eller Lost in Transit /Omplacering för ett motorfordon, husbil eller Vessel Titel certifikat, identitetsbevis med foto, bevis på lien tillfredsställelse, om fordonet titel hade en kvarstad på det innan det försvinner, och en postanvisning för avgifter.
3

Skicka in dokumentation till skatteindrivare kontor. Om det godkänns, kan du betala de nödvändiga avgifterna och boken kommer antingen vara tillgänglig elektroniskt eller komma med posten inom några veckor.

Som av 2010, kan Florida motorfordon titel avgifter varierar men är listade enligt följande på theFlorida Institutionen för Highway Safety och motorfordon hemsida: det finns en avgift på $ 75,25 för en elektronisk titel, en tryckt och skickas papper titel kostar $ 77,75 och en tryckt och skickas snabbt titel har en avgift på $ 85,25

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150332.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.