Hur få ut av en dyr Auto Loan

Dyra auto lån kan innebära en katastrof för en stram månadsbudget . Betalningar kan vara för hög för ett antal orsaker , såsom höga räntor , kortfristiga lån eller köpa en dyrare bil än du har råd . Medan ekonomisk lättnad är svårt att komma med , finns det några saker du kan göra för att försöka få ut av ett dyrt billån . Instruktioner
1

försök att refinansiera auto lån . Det kan vara möjligt att refinansiera lånet till en lägre ränta eller en längre tid , vilket bör sänka din månatliga betalning . Om din kredit historia är svag eller begränsad , eller om du har negativt eget kapital ( skyldig mer än värdet ) , kan detta vara svårt .
2

Betrakta en privat försäljning . Sälja bilen direkt kunde betala av lånet , så att du kan börja om med en billigare bil eller lån . Du måste bestämma NADA eller Kelley Blue Book värde för att se till att du inte är skyldig mer än vad det är värt . Om du inte kan sälja bilen för hela lånet payoff , måste du komma ut ur fickan för att genomföra försäljningen .
3

Försök handel det i. Handel i ett fordon har för-och nackdelar , men det kan hjälpa dig att få ut av en negativ - equity situation . Det finns flera variabler för att avgöra om betalning kommer att bli lägre , till exempel att din negativt eget kapital (om någon ) , priset på den bil du köper och räntan . Det kan vara möjligt att handla med och sänka dina betalningar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150171.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.