Hur får man en grossist auto återförsäljare licens i New York

En automatisk återförsäljare licens krävs för att köpa och sälja bilar på grossist. En auto grossist köper bilar från tillverkaren i en rabatt och säljer dessa fordon på ett franchiseavtal återförsäljaravtal. För att få en grossist auto återförsäljare licens i New York, måste du fylla i en särskild ansökan och betala en avgift. Saker du behöver
Auto återförsäljare licensansökan
Ansökningsavgift
Business avgift
säkerhet bond
Försäkringsbevis
Kopia av körkort eller annan form av identifikation

Visa fler instruktioner
1

Ladda auto ansökan återförsäljaren licens från New Yorks Department of Motor Vehicles (se referens). Ladda ner Original Facility Ansökan för att ansöka om en grossist auto återförsäljare licens.
2

Fyll i ansökan fullständigt. På ansökan, ange att du ansöker om ett auto återförsäljare licens samt inkludera ditt fullständiga namn, adress och typ av ägande (person eller juridiska), samt svara på några frågor.
3

Komplett avsnitt C om ansökan. Detta avsnitt är för säkerhet obligation som behövs för att få din licens. I detta avsnitt, visar att du ansöker om en grossist auto återförsäljare licens. Om du är en ny sökande och du har sålt 200 fordon eller färre, eller du har inte sålt något ännu, du kommer att betala en borgen obligation på $ 10.000. Om du har 200 fordon eller fler, är den säkerhet obligationen $ 25.000. Den säkerhet bond företag du kommer att använda kommer att behöva fylla i formuläret VS-3 (se referens), inklusive dess sigill och företagsadress. Form VS-3 måste ingå i din ansökan. Innehålla bevis för försäkring för grossist fordon du kommer att sälja
4

. Du kan få intyg om försäkring från din agent. Skicka in en kopia av intyget om försäkring med din ansökan.
5

Inkludera ditt ansökningsavgiften med din ansökan. Som av 2010, är ​​tillämpningen $ 37,50 och betalas med check eller postanvisning. Tillsammans med anmälningsavgiften, är du skyldig att betala ett företag avgift på $ 450, vilket är också betalas med check eller postanvisning. Gör din check eller postanvisning till "kommissionären för motorfordon."
6

Underteckna ansökan och bifoga alla de kompletterande handlingarna. Maila ansökan till New York State Department of Motor Vehicles 'kontor. Den postadress kan hittas på ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150263.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.