Hur skylt över en bil titel i Oregon

Medan vissa stater kräver säljarna att erhålla en notarie eller fylla i ett antal olika former för att överföra ett fordon titel, erbjuder delstaten Oregon en ganska okomplicerad och enkel process för ägarna. Köparen behöver bara logga titeln och ange mätarställningen - ingen ytterligare pappersarbete behövs. Oregon, till skillnad från andra stater, kräver att du meddelar departementet motorfordon eller DMV, på din försäljning snart efter. Om du tror att du har titeln frågor eller särskilda omständigheter som kan gälla för din överföring, kontakta en DMV kontor. Instruktioner
1

hantera eventuella kvarstad problem om du har en kvarstad innehavare noterat på din titel. Du kan inte överföra en titel med en aktiv kvarstad på det - betala av din bil lån och få en lien utsläpp från kvarstad innehavare. Har en kvarstad utgåvan redo att ge till köparen med din titel.
2

Kontrollera ditt fordon för den exakta körsträcka. Anteckna körsträcka på baksidan av titeln i utrymmet, eller använda blankett 403, märkt av Secure vägmätare Disclosure, som Oregon DMV hemsida stater finns endast att tillgå på DMV kontoret.
3

Skriv säljaren avsnittet på baksidan av titeln i rutan. För äldre Oregon titlar, Oregon DMV hemsida säger att säljarens avsnittet är märkt som "Registrerade ägare."
4

Meddela Oregon DMV för din försäljning inom 10 dagar. Använd "Online Notice of Vehicle Försäljning /Transfer Form," som du snabbt kan skicka online. Supply ramnumret, registreringsnummer och namnet på köparen att fylla i formuläret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150290.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.