Hur Samla på en minskad Car Value

En bilolycka kan alltid ändra ditt fordons funktion, prestanda och övergripande värde, även om reparerats. Bilens andrahandsvärde blir automatiskt sänkt och kanske helt osäljbara för många köpare, även om det körs korrekt. Således, kanske du kan samla skadestånd från din auto försäkringsbolag eller den andra föraren. Samla på en minskad bil värde tar tid och ansträngning med någon garanti för framgång, men är värt för ditt bästa. Instruktioner
1

Kontakta ditt försäkringsbolag, om du bor i en no-feltillstånd. Om inte, och den andra föraren hittades vid fel, så kontakta den partens försäkringsbolag.
2

Läs din försäkring, om ditt eget företag är ansvarigt. Många försäkringar inkluderar värdenedgång undantag, vilket undantar bolagets ansvar.
3

Ha fordonsindustrin proffs undersöka bilen. Se till att de kommer att lämna en skriftlig rapport stipulerar värdenedgång, antingen på grund av en mekanisk brist, bevis för ommålning eller andra skillnader som finns sedan olyckan. Också se de yrkesverksamma kommer uppskatta ett realistiskt monetärt värde för dessa skillnader.
4

Skriv en efterfrågan brev till försäkringsbolaget förklarar den minskade värde och tillhandahålla exemplar av din mekaniker uppskattningar. Om försäkringsbolaget redan accepterat ansvar för bilreparationer före olyckan, då finns något prejudikat att de också är ansvariga för värdeminskning. När allt beror denna förlust från olyckan, och bolagets uppgift är att göra dig ekonomiskt helhet från händelsen i fråga.
5

Kontakta den som skadat din bil, om försäkringsbolaget inte svara på ett tillfredsställande sätt. Den andra föraren har också ett juridiskt ansvar i frågan, eftersom han är ytterst ansvarig för att det finns på en värdenedgång. Han kan enas om att betala det minskade värde för att undvika rättsliga förfaranden.
6

anlita en advokat, om du har möjlighet. En bra advokat kan avgöra vem som är ytterst juridiskt ansvarig för värdeminskning, beroende på lagstiftningen i ditt tillstånd. Han kan sedan gå vidare med hot om rättstvister och ta ärendet till domstol, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150336.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.