Rutiner för att sälja en bil i Florida

Att sälja ett fordon ofta medför stress. När allt måste säljaren välja hur man säljer bilen. Sedan måste han träffa potentiella köpare och förhandla om försäljningspriset. Genom att följa några viktiga steg, fordon säljare i Florida försäkra en smidig transaktion process. Den Fakta

Den som säljer en bil till en privatperson i delstaten Florida måste tillhandahålla fordonet titeln. Också förse köpebrevet. Fordonet Titeln måste innehålla bilens körsträcka, och säljaren måste skriva titeln för att visa att hon passerar ägandet av fordonet till köparen. Se till att du vet var din titel är innan du säljer din bil. På köpebrevet, notera fabrikat, modell och år för fordonet, ditt namn, köparens namn och försäljningspriset.
Funktion

de förfaranden som krävs för att sälja en bil i Florida säkerställa en smidig och bekymmersfri affär för både säljare och köpare. Köparen av fordonet behöver köpebrev och fordonet titeln för att registrera bilen i hans namn.
Tidsplan

Florida ger säljaren 30 dagar efter den dag då fordonet försäljningen att lämna meddelande om försäljning blankett, som kan laddas ner. Formuläret släpper säljaren från ansvar på fordonet och tar bort hennes registreringsinformation från staten databas.
Missuppfattningar

Säljare ibland oroar sig för att de kommer att behöva betala skatt på de bilar de säljer. Skatter dock samlas in från köparen när han registrerar fordonet.
Typer

sälja en bil ger alternativ. Säljare kan annonsera sina fordon genom tidningsannonser, webbplatser och "till salu"-skyltar placeras i ett fönster på fordonet. Idag, säljare också ofta säljer bilar via Internet, där online-auktioner och mäklare är redo att hjälpa till med att sälja en bil.
Överväganden

När du säljer en bil, du bör känna till bilens uppskattade värde. Säljare erhålla en fast uppskattning genom att utvärdera fordonets skick och jämföra den med liknande fordon till salu genom tidningsannonser, återförsäljare och auktioner. Den online-auktion webbplats eBay.com listar hundratals fordon till salu, och det är troligt att en av bilarna på plats kommer att matcha det du säljer. Den Kelley Bluebook hemsida --- www.kbb.com-- är ett annat verktyg. Det ger ett fordons beräknade värden baserade på år, märke, modell och bilens skick. När det är möjligt, bör säljare tillhandahålla service records för fordonet.
Varning

säljarna inte behöver ha ett fordon som är registrerat i syfte att sälja det. I Florida och de flesta andra stater, men att sälja en bil utan titel. En säljare utan titel kanske försöker sälja någon annans bil, och bilen kan vara stulen. Om du försöker sälja en bil och inte har titeln, måste du ansöka om ett duplikat titel innan försäljningen. Du kan ladda ned den nödvändiga formen genom Florida Department of Highway Safety och motorfordon hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150162.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.