Hur att bedöma begagnade Chevy bilar

Det finns flera skäl till varför någon kanske behöver för att få en begagnad Chevy bil bedömas. I allmänhet är det att du antingen behöver veta värdet så att du kan sälja den eller byta in det på ett annat fordon. Du kan enkelt få en begagnad Chevy bedömas genom att titta på nätet eller kontakta någon i ditt område. Instruktioner
1

Konsultera Car Smart hemsida för att se om de har en plats i ditt område. Car Smart erbjuder gratis bedömningar av fordon för dem som är intresserade av att sälja sin bil eller handel det för en ny.
2

Ta din bil till en begagnad bilhandlare i ditt område, särskilt de som specialiserade på Chevy fordon. Du kan lära dig vad din bil är värd till en återförsäljare och jämföra det med vad du kan sälja den för dig själv.
3

Hitta värdet på din begagnade bil genom att titta i NADA guide, som är tillgänglig från de flesta bokhandlar och bildelar butiker. Denna bok berättar exakt värde på din bil baseras på aktuella marknadspriser.
4

Titta på Kelley Blue Book hemsida för att få information som du normalt inte hittar i en tryckt version av sin bok . Webbplatsen ändras ofta eftersom marknaden förändras så att du kan hitta ett exakt värde på din begagnade bil.
5

Schemalägg ett enskilt möte med ett fält agent från Auto bedömningar. När du fyller i deras online-formulär, en agent kommer att kontakta dig och ge dig en bedömning på din Chevy.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150000.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.