Hur pris en begagnad RV

Även om det finns fördelar med att äga en husbil, som att inte behöva betala för Motell rum under resor, dessa hem på hjul depreciera cirka 20 procent i värde under det första året av ägandet. Om du har lust att sälja din begagnade RV, eller om du vill köpa en begagnad en, måste du veta hur man ska prissätta en. När du vet vad den använda modellen du har eller vill skaffa sig är värt, kan du undvika att bli utnyttjade av en individ eller återförsäljare. Saker du behöver
dator
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner den aktuella körsträckan för ditt fritidsfordon. Detta är en av de faktorer som avgör värdet.
2

Inspektera insidan av husbil ledig apparater, vattenläckor, och slitage. Titta över utsidan för bucklor, chips måla eller strukturella skador. Se till att alla mekaniska delar fungerar.
3

Skriv ner alla poster som har lagts till RV såsom markiser, eftermarknad speglar, satellitmottagare eller antenner. Inkludera några större mekaniskt arbete till din motor eller andra arbetsvillkor komponenter i RV.
4

Öppna en webbläsare på din dator. Navigera till NADA Bedömning Guides hemsida, nadaguides.com, och välj "husvagnar". Välj fabrikat av RV från listan. Klicka på det år av RV och rätt modell.
5

Välj relevanta alternativ och utrustning på RV, klicka sedan på "vänja värde." Du kommer att få den föreslagna listpriset på RV om det vore helt nya samt genomsnittlig och låg detaljhandeln värden med och utan alternativ.
6

Pris för begagnad RV med de genomsnittliga eller låga inköpspriser med tillsats av utrustning och alternativ som riktlinje. Om RV är i utmärkt skick, eller är åtminstone ren med några större kosmetiska defekter och allt fungerar, ett begärt pris närmare genomsnittet detaljhandeln värde är lämpligt. Om det finns kosmetiska eller mekaniska problem, pris den närmare lågt detaljhandeln värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150049.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.