Hur värdera en Porsche

Att ha en Porsche är en statussymbol - ett tecken på att du har en av de bästa bilarna på marknaden. Innan du köper eller säljer en av dessa bilar, men är det bra att ha en bedömning göras. Detta visar marknadsvärdet av bilen samt vad du kan förvänta dig att betala. Instruktioner
1

Besök hemsidan Auto Värderingsman och boka en tid med Lance Coren. Coren har medverkat i "The New York Times", och är en av de främsta värderingsmän i världen.
2

Kolla Edmunds för bedömning värden i de flesta Porsche bilar från innevarande år, samt äldre modeller . Webbplatsen och böcker lista rimligt marknadspris av bilarna, handel i värde och det pris en återförsäljare skulle sälja bilen för.
3

tänka på att sälja din bil på auktion eller kontakta auktionshuset för hjälp. Innan sälja en bil på auktion, kommer auktionen huset bedöma fordon för att avgöra det är värt. Även om du inte har något intresse av att sälja din bil, kan de kunna hjälpa.
4

Ring din skaderegleraren om fordonet har varit i en olycka eller om du inte kan hitta en värderingsman i ditt område. Försäkringsbolagen vet oftast värdet av bilar och de kan låta dig veta bilens värde.
5

Fråga på någon Porsche återförsäljare i ditt område om de erbjuder bedömningar, eller om de kan föreslå någon som gör. En återförsäljare kommer ofta vet hur man får en bil bedömas och de kan ha någon personal för detta ändamål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149999.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.