Hur man använder Edmunds Car Guide Blue Book att bedöma en bilens värde

Edmunds har byggt upp ett rykte som en av de bästa resurserna för dem som vill bedöma en bils verkliga marknadsvärde. Liksom Kelley Blue Book, ger Edmunds information om bilar och deras värde vare sig de är nya eller begagnade, obefläckade eller skadad. En av de viktigaste aspekterna av Edmunds (till skillnad från den blå boken) är dess rykte för att ge användarna att förhandla ännu lägre priser på bilar de är intresserade Instruktioner
1

Head till Edmunds webbplats (se Resurser nedan). Den Edmunds webbplats erbjuder omedelbar tillgång till citat från återförsäljarna, samt forum för användning av besökare (en stor resurs för människor som söker råd från andra bilköpare).
2

Klicka på menyalternativet för typ av bil du vill utvärdera. Till exempel, om du vill ha en ny Ford Mustang då du skulle använda den "nya bilar" menyalternativ.
3

Input bilens märke, modell och år information. Helt enkelt använda drop-down menyer som visas och klicka på "OK."
4

Klicka på designen av bilen som bäst matchar den du är intresserad i. Till exempel, om du vill ha en Ford Mustang GT så skulle du behöva klicka på "Ford Mustang GT" alternativet. För den blå bokförda riktvärdet standard coupe, skulle du välja "Standard 2D"-länken.
5

Välj att leta efter bilar genom typgodkännande använda någon av de listade länkarna. Till exempel, klicka på "stadsjeepar" länken för att få tillgång till sport-utility fordon från olika tillverkare, i motsats till att välja bara en.
6

Utnyttja Edmunds guide för att hitta certifierade pre ägda fordon. Använda guiden på samma sätt som du skulle hitta begagnade bilar i ditt område, kan du hitta specifika certifierade begagnade modeller (eller nära approximationer) som du är intresserad

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149988.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.