Hur hittar jag värdet av 1976 Porsche Cars?

Porsches är några av de mest väl-konstruerade bilar i världen. Detta gäller oavsett om det är en 2010 års modell eller äldre, klassiska modell från 1976. En sak som kan vara svårt att bestämma, är dock det exakta värdet av äldre Porsche. Det finns många faktorer och variabler som påverkar vad en bil är värd. År 1976 erbjöd Porsche 911S, 911 Carrera, 911 Turbo Carrera och den fyrcylindriga 914. Dessa är alla klassiker, men deras värden varierar kraftigt. Instruktioner
1

Bestäm exakt modell som du försöker hitta ett värde. Detta är avgörande för att fastställa hur mycket en Porsche är värt. En 911 Carrera Turbo i god form kan vara värt $ 30.000 eller mer, kommer en 914 förmodligen inte vara värt mer än ett par tusen dollar. Titta på titeln eller på själva bilen för att bestämma den specifika modellen. Vissa bilar kan också ha ett äkthetsbevis (äkthetsbevis), som finns tillgänglig från Porsche för en liten avgift som dokumenterar året och färgkombination på bilen samt eventuella särskilda alternativ.
2

Kontrollera priser på på webbplatser som Edmunds.com eller i guiderna publiceras i "Excellence" tidningen (tidningen om Porsches). Dessa guider är en utmärkt resurs för att bestämma aktuella värden för alla Porschar och publiceras i varje nummer. Var noga med att använda de senaste handböckerna tillgängliga.
3

Konsultera NADA (National Automobile Association) manual eller KBB ("Kelly Blue Book"). Dessa ger ungefärliga värden för alla 1976 Porsches med bilarnas skick som den avgörande faktorn. Tänk på att NADA och KBB-värden inte alltid kan spegla de verkliga värdena för olika Porsche modeller.
4

Jämförelse butik. Det bästa sättet att se de aktuella värdena för 1976 Porsches försäljning är att titta på vad olika modeller säljer för på webbsajter som eBay och Auto Trader. Du kan också titta på platsannonser avsnitt av din lokala tidning, Craigslist poster och de sekretessbelagda delarna av entusiast forum som Rennlist, vilket kommer att ha en mängd olika Porsches till salu.
5 p Om du funderar på faktiska köpet av en viss bil, har en certifierad och erfaren Porsche mekaniker inspektera bilens kosmetiska och mekaniska tillstånd. Dess tillstånd kommer att ha en stor inverkan på vad det är värt. Om det råder betydande rost eller Porsche har varit inblandad i en allvarlig olycka, kommer det att vara värt mindre än en som inte är rostig eller har krasch skador. På samma sätt kan ha den ursprungliga motorn vara viktigt, särskilt på mer önskvärda modeller. Låga miles, inga olyckor och goda mechanicals alla höja värdet på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150040.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.