Hur priset 1970 Camaro

General Motors avtäckte den första generationen av Camaro 1966. Den muskel bil fick genast notoriaty bland bilentusiaster och skulle senare bli en amerikansk klassiker. De 1970 Camaros såsom Z28, Super Sport eller Rally Sport har sålts för betydligt mer än senare modeller. Under 2007 kunde en fullt återställd 1970 Z28 säljer för ungefär $ 31,000. Prissättning ett Camaro baseras på många faktorer, inklusive det år av bilen, det skick det är i och om kroppen stil. Vid fastställande av priset på en Camaro, måste samtliga faktorer beaktas för att sälja bilen för en rimlig summa. Saker du behöver
1970 Camaro
VIN avkodare
Visa fler instruktioner
Bestäm The Year Of The Camaro
1

Kontrollera VIN på bilen. Den sjätte siffran i den andra generationens Camaro s VIN utser den sista siffran i året som det gjordes. Till exempel, om den sjätte siffran är en "7", blev bilen gjordes 1977.
2

Titta att se om Camaro gjordes mellan 1970 och 1973. Början av 1970 Camaros kan sätta ett högre pris än Camaros från senare år. Addera 3

Kontrollera om Camaro gjordes 1978 eller 1979. Dessa Camaros kommer att ge mindre än halva priset av tidigare Camaros eftersom de är mindre efterfrågan.
Bestämmer tillståndet hos Camaro
4

Leta efter rost, slitage eller större skador. Camaros som behöver en hel del arbete som skall återställas bör prissättas lägre än en Camaro som är i gott skick. Om bilen inte är igång och skulle göra ett bättre delar bil än en bil för att återställa, bör Camaro prissättas relativt billigt jämfört med bilar som är i bättre skick.
5

Kontrollera körbarhet. Om Camaro kör och kör bra, även om insidan eller utsidan är lite grov, kommer bilen vara värd mer än om det inte gör det. Camaros som är fullt funktionell med en liten bit av slitage eller en äldre restaurering kommer att sälja för mer pengar än bilar som behöver en del arbete för att vara funktionella.
6

reda på om Camaro har originaldelar. Camaros som är helt återställd till en professionell standard eller är i originalskick, med originaldelar, kan ta upp priset på några 1970 Camaro.
Avgöra vilken typ av Camaro Det Is |
7

Kontrollera om Camaro har en sexcylindrig motor. Camaros med en V6 bör prissättas lägre än V8 Camaros eftersom de är mindre efterfrågan. Denna motortyp kan bestämmas genom ett "3" som den tredje siffran i VIN på en 1970 eller 1971 Camaro. Under 1972-1979 Camaros, kommer den femte siffran i VIN vara ett "D" för en V6-motor.
8

reda på om Camaro är en Z28, Super Sport eller Rally Sport. Dessa Camaros kan säljas till ett högre pris jämfört med andra 1970 Camaros. Även om dessa bilar är i dåligt skick, kan de säljas för mer än andra Camaros i samma skick. Använd en VIN avkodare för att avgöra vilken typ av Camaro du har.
9

Bestäm vilken motor som sitter i Camaro. Åttacylindriga Camaros kan säljas för mer än sex-cylindriga Camaros. Bilar med 396 kubik-tums motorer kan säljas till det högsta priset bland samma skick Camaros. A "4" i den tredje siffran i 1970 och 1971 Camaro vins utse en V8-motor och bokstäverna F, H, K, L, T och U är alla används för att beteckna olika V8-motorer i den femte siffran 1972-1979 Camaro Vins. Använd en VIN avkodare för att avgöra vilken motor Camaro har. Addera Pris Camaro
10

Använd alla tre faktorerna, skick, år och typ av Camaro, för att hjälpa bestämma priset för att sätta på Camaro.
11

Pris bilen låg om den har oönskade egenskaper. Om bilen är en V6, inte i gott skick och är en senare 1970 Camaro, bör priset vara det lägsta av alla andra kombinationer.
12

Placera ett högre pris på Camaro baserad på en kombination av önskvärda egenskaper. Om Camaro är en tidig 1970-Z28 eller en god kondition V8 Sport Coupe, bör Camaro prissättas högre än Camaros med mindre önskvärda egenskaper.
13

Kolla på eBay eller Kelley Blue Book hemsida se vad Camaros, liknande till din egen, säljer för. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vilken typ av pris din Camaro skulle sälja för. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150060.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.