Hur man använder NADA stödlinjer för att bedöma en bils värde

NADA (National Automobile Dealer Association) är en av de främsta organisationerna som erbjuder prissättning för bilar både nya och gamla. Från de riktlinjer som ges på NADA webbplats kan du bestämma bilens värde, samt värdet på någon bil du kan vara intresserad av att köpa. Börja alltid med NADA stödlinjer när du vill bedöma bilens värde, speciellt om det är en klassisk bil eller en med ett ökat värde. Saker du behöver
NADA guider
Visa fler instruktioner
1

Logga in på NADA.com webbplats (se Resources nedan). NADA.com har länkar till var och en av de tre huvudgrenar NADA (Consumer, Business and Dealer Association). Läs varje länk informations rutan noga att veta vilka tjänster som erbjuds genom varje gren.
2

Använd "Konsument" länken för att få tillgång till grundläggande information om bilen värden. Ur konsumentens delen av NADA webbplats kan du hitta nya och begagnade bilar till salu, förutom att ta emot preliminära värderingar på alla bilar du äger. Addera 3

Hämta e-Valuator programvara från NADA Business avsnittet. e-Valuator erbjuder en djupgående online guide till bil värden. Observera att du måste abonnera på NADA Online för att hämta e-Valuator programvara.
4

Använd "bilpriser" länkar i NADA Consumer sektionen på hemsidan för att hitta priser för bilar som liknar till din. Genom att undersöka dessa priser du kan få en ledtråd till värdet på din egen bil. Kom ihåg att körsträcka, kropp skador och andra faktorer kan påverka värdet på din bil.
5

Köp NADA prisguide från "Köp en Prisguide" länken. NADA prisguide är en prenumerationstjänst som uppdaterar bilpriserna en gång i månaden under hela din prenumeration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149982.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.