Hur hittar marknadspriset av en 1996 Chevrolet C1500 Suburban

Om du funderar på att sälja din Suburban eller kanske är intresserade av att köpa en, det är rekommenderat att hitta detaljhandeln värde. Även detta värde är bara en uppskattning, kan det hjälpa dig att skilja mellan en bra affär och en dålig, det kan också ge dig en utgångspunkt siffra för ett "begärt pris," om du säljer. Chevrolet Suburban C1500 är tvåhjulsdrift, som påverkar dess värde (K1500 modeller är fyrhjulsdrift). Men det finns mycket mer information som bestämmer värdet. Instruktioner
1

Skriv ner vad vägmätaren körsträcka och bilens möjligheter. Några vanliga föremål som används för värde tillägg och avdrag är makt fönster och lås, CD-spelare och läderklädsel. Gör en anteckning om din Suburban har något av dessa alternativ.
2

Notera trim-nivå paket. Den C1500 Suburban fanns i LS och konfigurationer LT, märkas på den bakre fraktdörr. Om inget märke är närvarande, är det en basmodell.
3

Skriv ner motorstorlek. Två motorer fanns tillgängliga för 1996 års modell: en 5,7-liters V-8 och en 6,5-liters turbodiesel. Öppna din huv, och titta på specifikationen klistermärke för att avgöra vilken motor din Suburban har.
4

Besök NADA Consumer hemsida, om du vill hitta NADA detaljhandeln värde. Välj "Autos" och välj Chevrolet, 1996, Suburban och C1500. Välj din trim nivå (bas, LS eller LT). Skriv in bilens körsträcka och markera rutorna bredvid relevant utrustning. Klicka på "nästa" för att visa de beräknade värdena, inklusive detaljhandeln värde.
5

Besök Kelley Blue Book webbplats för att avgöra detaljhandeln värde. Välj Bilar, SUV, Chevrolet, Suburban och 1996. Välj "Rek värde," och ange ditt postnummer. Skriv i körsträcka, och markera rutorna bredvid lämplig utrustning (och trim nivå, om tillämpligt). Klicka på "fortsätt" för att visa det rekommenderat värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150028.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.