Hur hittar man den blå boken värde på en bil

Om du funderar på att köpa en ny bil eller sälja din gamla, bör du använda bilens Blue Book värde för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut baserade på marknadsvärdet värden för bilar i ditt område av landet. Den blå boken värdet på en bil kan ge en inblick i hur du kan öka din bils värde och hjälpa dig att få ett rättvist pris för din bil när du säljer den eller byta in det på en ny. Läs vidare för att lära sig att hitta den blå boken värdet på en bil. Instruktioner
1

Besök Kelly Blue Book webbplats genom att välja Resurs nedan för att hitta den blå boken värdet på en bil.
2

Välj ny eller begagnad guide bil prissättning från webbplatsens huvudsida.
3

Klicka på "Sök efter märke och modell" om du forskar en ny bil, eller & # x201c, Sök efter år, märke och modell "om forska en begagnad bil
4

Ange ditt postnummer för att hitta den blå boken värdet på en bil baserad på dess plats.. Värdet av en bil beror till stor del på den del av landet där det är beläget. Till exempel kan en bil vara värt några hundra till några tusen dollar mer i en stor västkusten staden än det är i en liten Mellanvästern gård stad.
5

Välj bilens år, märke och modell från drop-down menyer och klicka på "Go" knappen.
6

Bestäm vilken Blue Book värde du behöver. Du kan välja från andrahandsvärde, privat fest värde, och rekommenderat värde. Den andrahandsvärde representerar mängden pengar en återförsäljare kan dra från försäljningen är priset för en ny bil när den äldre bilen används som inbyte. Private Party värden representerar den summa pengar en bil är värd när de säljs privat utan en återförsäljares hjälp och föreslog detaljhandeln värden representerar vad bilen får sälja för på en återförsäljares mycket.
7

Välj bilens trim. Denna funktion väljer automatiskt standardutrustning för märke och modell av bil. Om du är osäker på bilens trim, titta på bilens titel eller i bilens instruktionsbok efter den information du behöver för att fylla i detta avsnitt. Om du inte har tillgång till titeln eller instruktionsboken, använd ditt goda omdöme för att välja lämpliga alternativ.
8

Välj bilens motor, drivlina, och överföring från de val tillgänglig på utrustningen skärmen. Se bilens instruktionsbok eller använd ditt goda omdöme om du har problem med det här steget
9

Ange bilens körsträcka. Hög körsträcka kan allvarligt påverka Blue Book värdet på en bil. Ju lägre körsträcka på bilen, desto mer är det värt.
10

Välj bilens utrustning. Var noga med att dubbelkolla bilens standardutrustning och välj någon extra eller eftermarknaden utrustning som har köpts för att hitta bilens verkliga Blue Book värde.
11

Bedöm bilen & # x2019; s villkor för att hitta den verkliga Blue Book värde. Det finns fyra valmöjligheter i denna kategori: utmärkt, bra, rättvis och fattiga. Du kan överväga en bil i utmärkt skick om det ser nytt och är i utmärkt mekaniskt begagnade condition.Most bilar kommer att falla in i kategorierna av god, rättvis, eller dålig kondition. Det finns riktlinjer som finns under varje alternativ för att hjälpa dig exakt bedöma tillståndet i en bil och hitta sin Blue Book värde. Om du har svårt att avgöra skicket på bilen, klicka på "Ta villkoret quiz" alternativet längst upp på villkoret sidan.
12

Klicka på "Fortsätt "för att få bilens blå bokförda värdet baserat på den information du har angett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150001.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.