Hur Uppskatta Vad Min bil är värd

När du säljer en bil, är det viktigt att fråga dig själv, "Vad är min bil värd" innan du ställer ett pris. Ett vanligt misstag som bilägare gör är att antingen overprice eller under priset deras bil. Över prissättning en bil kan göra det mycket svårt att sälja, medan underprissättning det inte ger bilägaren det högsta belopp för bilen. Instruktioner
1

en privat fest, använd Kelly Blue Book att bestämma bilens värde. Detta kan göras online i några korta minuter.
2

Var noga med att ta en objektiv titt som du avgöra vad din bil är värd. Glöm inte eventuella brister, eftersom en potentiell köpare kommer att vara mycket kritisk till bilen. Tänk dessa brister när rating skicket på bilen.
3

Håll ett öga på konkurrensen. Titta igenom online-platsannonser och tidningar för liknande modeller i ditt område. Detta kommer att ge dig en uppfattning om acceptabla frågar priser för din bil.
4 återförsäljare

Sök i ditt område för att priserna på deras liknande bilmodeller, och se till att ditt pris är under deras. En bilhandlare 's pris kan innehåller saker som du inte kan erbjuda liknande garantier.
5

Minska din fråga pris efter nödvändiga reparationer. Om bilens luftkonditioneringssystem är ute, måste du dra av det belopp som det tar att reparera luftkonditioneringen från din fråga pris.
6 p Om du inte är fast på ett begärt pris, inkluderar fraser liknande "eller bästa erbjudande" vid uppräkningen av din bil till försäljning. Detta talar potentiella köpare som du är villig att förhandla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150012.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.