Hur får Classic Car Utvärderingar

En klassisk bil är en spännande investering om du köper en helt återställd eller köpa en du planerar på att fixa själv. Oavsett om du får en 1960 muskelbil eller en 1940 gangster sedan, kan en klassisk bil ta år av glädje till dina vänner och familj. När du vill ta reda på det verkliga värdet på din bil, du behöver få bedömningar från experter som är förtrogna med klassiska bilar. Saker du behöver
Klassisk bil
Värderingsman
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en erfaren värderingsman i ditt område - en som specialiserat sig på klassiska bilar. Vare sig muntligen eller genom att titta igenom de gula sidorna, kan du hitta bil värderingsmän som kan ge dig det ungefärliga värdet på din bil.
2

Ta din bil till en klassisk bil show eller utställning. Major klassiska bilen visar nästan alltid ha ett antal värderingsmän till hands redo att erbjuda sina tjänster till gästerna.
3

Tala med konkurrerande värderingsmän. Priserna för bedömningar varierar från värderingsman till värderingsman. Försök att hitta den billigaste bedömning men aldrig offra precision för priset. Kontrollera både en värderingsman erfarenhet och hans kostnader innan du gör ett beslut.
4

Börja din sökning efter veteranbil utvecklingssamtal online på NADA webbplats (se Resources nedan). Från NADA (National Automobile Dealer Association) hemsida kan du komma åt prisguider för varje märke och modell av bil finns.
5

Kontakta Network Auto Bedömning via deras hemsida (se Resources nedan). De har en av de mest omfattande nätverk av auto värderingsmän i nationen och en dokumenterad erfarenhet av rättvisa, noggranna bedömningar av bilar nya och gamla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149987.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.