Hur får man ett pris värde på en bil

En bils värde vanligtvis sjunker med tiden, med undantag för sällsynta eller klassiska bilar. Du måste veta en bils aktuellt pris värde att fatta ett välgrundat beslut om hur mycket begärt som ett försäljningspris eller hur mycket försäkringar du bör köpa. Det finns ett antal webbplatser tillgängliga för att ge dig aktuella värdena för alla märken och modeller av bilar. Använd denna information för att avgöra bilens verkliga värde. Instruktioner
1

samla så mycket information om bilen som möjligt. Detta bör innefatta märke, modell, år, körsträcka och allmänna skick fordonet.
2

Sök efter bilen i Kelley Blue Book (se Resurser). Detta ger värdet industristandard för bilar. Du kan också söka andra online bedömning webbplatser genom att utföra en webbsökning efter "bil bedömning."
3

Sök annonser på liknande bilar. Om du säljer din bil, kommer detta att ge dig en aning om vad andra människor frågar efter och hur du kan vara konkurrenskraftiga.
4

Anlita en professionell värderingsman. Detta är mest användbart för klassiska eller ovanliga bilar och är särskilt användbar för att försäkra bilen på lämpligt värde.
5

Kontrollera med en bilhandlare. Detta kommer inte att vara en korrekt bedömning av bilens värde, utan snarare andrahandsvärde om du funderar på att köpa en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150031.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.