Hur man avgör Auto värdenedgång

innan du säljer en bil, är det fördelaktigt att ha en god uppfattning om vad bilen är värd. Med bilar som är mer än ett par år gammal, kan det vara svårt för en nybörjare. Men det är ganska enkelt att använda både Internet och traditionella medier, för att räkna ut vad som är ett rimligt värde på din bil. Saker du behöver
Bil rengöringsmedel Review, Professional värderingsman (tillval) katalog Lokala begagnade bilannonserna
Visa fler instruktioner
1

Ren och detalj din bil . Du vill få bilen såld på högsta möjliga värde, så din bil behöver se sitt bästa.
2

bedöma tillståndet för din bil. Notera eventuella bucklor, rost eller trasiga mattor. Ge din bil en övergripande betyget Dålig, Fair, bra eller utmärkt utifrån vad du ser.
3

Kontrollera om din bilmodell finns upptagen i en auto värde register såsom Kelley Blue Book. Dessa kan ge bra guide punkter för inställning försäljningspris, och hjälpa till att få en standard som du kan basera framtida förhandlingar.
4 p Om din bil är speciellt dyrt, eller inte finns i ett register, överväga att anlita en professionell värderare för att hitta värdet på din bil. De är dyra, men de vet vad de talar om.
5

Hitta en bil som liknar din som redan finns på marknaden, görs det enkelt genom att bläddra genom lokala begagnad bil kataloger. Detta kan ge dig en verklig värld uppfattning om vad din bil är värd i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150015.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.