Hur hittar bilpriser för diplomater

Bilpriser kan hittas genom flera online-resurser, publikationer handel och finansiella institutioner. Bilhandlare erbjuda särskilda program för diplomater och utländsk militär personal. Exporten säljteam kan ge specifik information om taxfree, tullfritt, export och import regler och förordningar. Diplomater och utländska medborgare måste presentera kvalifikationer för de skattefria och tullfria bilköp. Exportförsäljningen gruppen måste slutföra lämpliga pappersarbete vid tidpunkten för försäljningen. Instruktioner
1

Forskning bilhandlare eller försäljning program speciellt utformade för diplomater, som innehar en fördelar kort för skattefria bilköp. En stark exportförsäljning division kan råda diplomaten på skatte-och tullfritt kvalifikationer, regler export och förordningar, avgifter vid import och avgifter transport.
2

Fråga vad andra förmåner export säljteam erbjuder diplomater. Den säljare bör kunna ge detaljerad information om utlänningens hemland registrering, de mest populära märken och modeller i det landet, den förväntade leveranstider och bästa sättet för transporten. Se till att försäljningen grupp säkerställer dörr-till-dörr leverans.
3

Besök bilhandeln webbplatser som har alla tillgängliga märken och modeller med konsumentpriser. Den Car and Driver webbplats erbjuder en köpguide för ett brett utbud av tillgängliga fabrikat. Välj en föredragen märke att generera en detaljerad lista över modeller med motsvarande detaljhandelspriserna. Diplomaten kan begränsa val att presentera för export säljare.
4

Tänk energieffektivitet och förnybar energi. Pris hybrider och elektroniska fordon. Bränsleekonomi webbplats finns en sida-vid-sida jämförelse av fordon per år, märke och modell, från lyxbilar som Bentley och Rolls Royce till ekonomi fordon som Kia och Saturnus.
5

Skriv ut listan av märken, modeller och priser för varje modell av diplomat kan vara intresserad av att köpa eller hyra. Organisera de olika listorna i en tre-ring anteckningsbok, beroende på typ av fordon, såsom lyxbilar, medelstora fordon, terrängbilar och fordon ekonomi.
6

Kontakta en lokal kredit union som diplomaten kan gå och jämföra priser. Jämförbara priser kan också vara tillgängliga genom ett större medlemskap butik som Costco. En diplomat kan gå med ett medlemskap butik och bli berättigade till särskilda förutbestämd rabatt program, såsom de som erbjuds genom Costco Autoprogram.
7

Använd konsumentpriser, kredit priser fackliga och medlemskap Priser Club att räkna ut det bästa tillgängliga priset för vilket märke och modell diplomaten är intresserad av att köpa. Presentera dessa siffror all export säljteam för garanterad låga priser, med diplomater moms och tullfritt förmåner kortet. Du kan också erbjuda att betala 500 dollar över fakturan och be att få se fakturan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150072.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.