Hur man hittar värdet av en RV

RV är en förkortning för fritidsfordon. Fritidsfordon är utformade som en tillfällig livsrum som skall användas under rekreation. Det finns två typer av husvagnar: motoriserade och towables. Motorsport husvagnar, även känd som husbilar, är självgående, vilket innebär att de innehåller sin egen motor och är körbara liksom beboeligt. Bogserbara fritidsfordon saknar en motor och måste bogseras av ett annat fordon. Att veta värdet på n RV är viktigt när du är i marknaden för att köpa eller sälja en. Instruktioner
1

besöka på nätet fordon värdering sajt. NADA Guides är en av de mest populära guider fordon värdering.
2

Välj typ av RV. RV typer kategoriseras som lastbil campare, husbilar, resor trailers/5th hjul, släpvagnar camping och modeller park.
3

Välj tillverkare genom att klicka på den första bokstaven i namnet.
4

Klicka på det år av RV. När du har valt din tillverkare, kommer du att omdirigeras till en lista över år som särskild tillverkare producerat husvagnar. Välj ditt år.

Nadaguides värden endast husvagnar 1975-2010. Om du är RV är äldre än det, kommer du att uppskatta dess värde genom att jämföra det med andra fordon av samma år och modell på din lokala papper eller genom att söka auktion eller klassificerade webbplatser.
5

Välj din modell. Du kommer då att välja din modell baserad på de tillgängliga modellerna för den tillverkaren under det året. Du måste också veta längden på din RV eftersom vissa modell nummer är desamma även om deras längder är olika. Olika längder likställa olika värden.
6

Välj alternativ och utrustning. Du måste välja alla alternativ och utrustning som följer med din RV. Du kommer också att ange körsträcka på denna sida. Inventarier omfattar domkrafter och system nivellering, generatorer, nöjen, såsom TV och radio, köksutrustning som kylskåp och mikrovågsugn, värme och luftkonditionering, samt diverse föremål såsom takmonterade lagring eller markiser.
7

Klicka på "Get Begagnade värde." När du klickar på att du kommer att få ett värde för lågt pris och genomsnittligt försäljningspris.
8

Jämför din RV till andra liknande husvagnar. En tjänsteman fordon värdering guide fungerar som riktlinje för prissättning. En guide som NADA guider tar inte hänsyn till faktorer som de mest aktuella lokala försäljningspriser, utseende och mekaniskt skick. För att få ett riktigt värde på en RV bör du också göra en marknad jämförelse för att se vilka bilar säljer för i ditt område. Det bästa sättet att hitta denna information är att besöka en webbplats som Craigslist (och titta i deras RV avsnitt) eller RVTraderOnline, eller leta upp husvagnar i din lokaltidning.

Hitta husvagnar med liknande egenskaper, även om de ' re inte samma märke. Brand är inte lika viktigt för RVs som det är för att bestämma värdet på en bil. Det är viktigare att leta efter attribut som år, längd, slitage, fungerande skick, och alternativ och utrustning och se vad de säljer för.
9

Vanlig marknadsjämförelser priser och NADA guider tillsammans . Hitta det genomsnittliga priset för fordon som liknar ditt. Nu genomsnittliga priset mellan NADA Guides lågt värde i detaljhandeln och genomsnittligt värde i detaljhandeln. Genomsnittlig både din marknad jämförelsevärde och NADA: s nya beräknade medelvärdet tillsammans. Detta värde kommer att vara den mest exakta representationen av vad din RV är värt i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150020.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.