Hur att bedöma begagnade Honda bilar

Om du har en begagnad Honda bil, kan du vara redo att byta in det på en ny bil eller sälja den för att tjäna lite extra pengar till att köpa en ny bil. Innan sälja eller handel din bil, men vill du få en bedömning för att se till att du får det bästa priset. Instruktioner
1

köpa en kopia av NADA Guide från din närmaste bokhandel eller auto delar butik. Dessa böcker innehåller värdet på nästan varje bil och det kan ge dig en grundläggande uppfattning om värdet på din Honda.
2

Besök Kelley Blue Book hemsida för att få information om vad din bil är värd både som handel med eller en privat försäljning. Du kan söka efter exakt märke, modell och årsmodell på din begagnade Honda.
3

Fyll en gratis online bedömning på Cars Direct. De tar dig genom en steg-för-steg-process för att fastställa den exakta värdet av din bil beroende på tillstånd, körsträcka och ett antal andra faktorer.
4

Sök Auto Bedömning webbplats för att hitta en agent i ditt område. Företaget har agenter i nästan alla 50 stater med fältagenter arbetar i flera städer i varje område.
5

boka en tid med en av fältets Auto Bedömning agenter enkelt genom att fylla i webbformuläret. En av agenter i ditt område kommer sedan att kontakta dig om att ställa in en tid när det passar dig.
6

Kontrollera din telefonbok för att se om det finns några bedömare i din allmänna område. Dessa bedömare arbetar ofta för auktionshus och försäkringsbolag, men de erbjuder också bedömningar på personbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149998.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.