Hur att hitta ett antal registreringsskylten från en VIN-nummer

En chassinummer, eller VIN, är viktigt för att få poster på ett fordon, såsom olycka historia, och året, märke och modell. Om en bil är saknad dess registreringsskyltar kan du också ta reda på vad de nuvarande plattorna är eller, ännu viktigare, om fordonet har anmälts stulet. Allt som krävs är tillgång till Internet för att använda betal-webbplatser för att leta upp informationen. Saker du behöver
Internet Credit tillgång
eller betalkort
Visa fler instruktioner
1

Leta VIN på fordonet. Det är en 17-tecken numret brukar visas på instrumentbrädan vid nederkanten av vindrutan. Skriv ner numret.
2

Öppna en webbläsare på en dator med tillgång till Internet och öppna din favorit sökmotor, till exempel Google. Sök efter en bil historia rapport webbplats genom att skriva in "fordon historia rapport" och sedan utföra sökningen.
3

Välj din favorit hemsida, såsom CARFAX eller DMV Guide.

4

Ange VIN i webbplatsens VIN textrutan Sök och söka efter VIN poster. Du kommer förmodligen bli ombedd att skapa ett konto och betala för sökningen. Priserna varierar, men oftast börjar runt $ 20 till $ 30. Använd ditt kredit-eller betalkort för att betala för fordonet historia rapport.
5

Kontrollera rapport fordon historia för registreringsskylten. De ska ge dig rapporten via e-post eller på ditt konto på deras hemsida efter att du är klar betalar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150016.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.