Hur att hitta värdet av Traktor

Att hitta rätt pris för en begagnad kommersiell lastbil kan innebära en lite forskning. Välkända tjänster som Kelley Blue Book och Edmunds rapportera värdena för nya och begagnade bilar och lastbilar, men inte kommersiella fordon. Titta på befintliga annonser för kommersiella lastbilar är bara ett steg i processen. Det är också viktigt att få några olika kvalificerade yttranden om bilens värde och bestämma hur mycket av en efterfrågan finns för fordonet lokalt, regionalt eller ens i andra stater. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Kolla på nätet listor som kommersiella lastbil Trader och Truck Paper. Detta är bara en utgångspunkt och ett nummer att falla tillbaka på om det inte finns någon stor efterfrågan på fordonet. Dessa webbplatser lista också återförsäljare för kommersiella begagnade lastbilar.
2

Kontakta närmaste använda kommersiella lastbil näringsidkare och boka tid för en bedömning. Om det inte finns någon notering i telefonkatalogen eller på nätet, kontakta någon på det lokala länet motorvägen avdelning, som kan köpa eller sälja lastbilar från denna typ av verksamhet på tillfälle. Återförsäljaren kommer att anta att du är intresserad av att sälja /handel på fordonet till dem när du tar in den för bedömning.
3

Kontakta en mekaniker som arbetar på kommersiella fordon. Återigen, kan någon på länets Vâgverket känner någon i området. Mekanikern får räkningen för en timmes arbete eller mer för att kontrollera bilen inifrån och ut och ge sin åsikt, men det kan löna sig i slutändan som potentiella köpare kan också ha en mekaniker kontrollera bilen ut och komma tillbaka med en erbjöd lägre pris .
4

Skura annonser i lokala platsannonser, nationella onlinetjänster annons som Craigs List, och webbplatser som ägnas åt kommersiella lastbil försäljning. Någon kan vara villiga att betala högsta pris för ett visst märke och modell. Om inte, kan en annonserade priset fastställas på grundval av uppgifter från mekaniker, återförsäljare och användas kommersiella lastbil annonser. Enligt US Department of Transportation, de tillåtna längder och bredder av kommersiella lastbilar varierar från staten. Förvara dessa siffror i åtanke när vi letar efter potentiella köpare i andra stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150027.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.