Hur hittar man den skrivs värdet av en bil

En bil förlorar ungefär 15 till 20 procent av sitt värde varje år, enligt Bankrate hemsida. Detta är känt som depreciating i värde. Nya bilar sjunker i värde så fort din enhet dem utanför partiet, eftersom du omedelbart förlorar skillnaden mellan grossist-och pris. Att hitta skrivs värdet på din bil är lätt om du kommer ihåg hur mycket du betalat för det och använda en kalkylator på Internet. Instruktioner
1

Öppna Money-Zine miniräknare bil avskrivningar i din webbläsare. Ange inköpspriset på bilen, en ålder av fordonet, och tid (i år) fordonet kommer att vara eller har ägts. För en ny bil, ange 0 som den aktuella fordonets ålder och den ålder vid vilken du vill se bilens värde i "gång fordonet ägs (år)" fältet. Välj "Beräkna". Räknaren kommer att generera resultat för låg, genomsnittlig och hög frekvens av avskrivningar.
2

Öppna Star Loan Services kalkylator bil avskrivningar i din webbläsare. Ange bilens ålder i år, då antalet år gammal köpt (0 om du köpte den ny), och ålder på bilen vid tidpunkten för uppskattade värdet. Välj "Beräkna". Det belopp med vilket den bilen har sjunkit i värde kommer att visas tillsammans med värdeminskningen.
3

Öppna What Car? avskrivningar index i din webbläsare. Välj fabrikat, modell och version för din bil, välj sedan "Beräkna". På nästa sida kan du se avskrivning över fyra år, och ett diagram som visar samma. Du kan bläddra ner och välj en annan bil som man kan jämföra den första. Medan priserna är i pounds, är det inte svårt att konvertera dem till dollar belopp. Detta är en av mycket få platser som låter dig jämföra avskrivningar och väljer märke och modell när man tittar på avskrivningar värden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/150038.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.