Hur man fastställa marknadsvärdet av en bil

En bil är en stor investering, även en som används. Tusentals dollar står på spel, och det finns inget värre än mycket för en bil. Många köpare gå in i förhandlingar oförberedd, och avveckla betala betydligt mer än marknadsvärdet för en bil. Det är därför det är så viktigt att bestämma vad som skulle anses vara ett rimligt pris när du får ställa för att göra en så stor investering. Instruktioner
1

Använd Kelley Blue Book eller KBB.com att fastställa marknadsvärdet av en bil (se Resources nedan). Den Blå Boken har använts i årtionden för att hjälpa köpare avgöra vilka priserna är korrekta för en bil, oavsett om de är nya eller begagnade.
2

Look up märke och modell av bil du är intresserad i. I Kelley Blue Book, till exempel bilar listats av tillverkaren först (Ford, till exempel), följt av modellen. Året för en bil också anges, liksom huruvida det priset som visas är för en ny eller en begagnad version.
3

Bestäm marknadsvärdet på din egen bil genom att fylla i online- bildas vid endera webbplats. Du måste lämna information om sin körsträcka, liksom dess fysiska tillstånd, inklusive större reparationer som har gjorts.
4

Förvänta andrahandsvärde på din bil för att vara annorlunda det är marknadsvärdet. Återförsäljaravtalet vill vinst från att sälja din begagnade bil, och kommer därmed sannolikt erbjuda en lägre skattesats för handeln.
5

Använd Edmunds.com att få marknadsvärdet och sanna marknadsvärdet av någon bil du letar efter (se Resources nedan). Edmunds.com erbjuder en omfattande databas av bilar som ständigt uppdateras, ger dig detaljerad information du kan räkna med när du går in i förhandlingar med en återförsäljare eller en privat köpare /säljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-appraisals/149984.html

Previous:
Next:

Bil Utvärderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.