Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur till rensa upp ett dieselbränsle Spill

Dieselbränsle spiller ibland, oavsett hur hårt du försöker förhindra det. Detta är olyckligt, eftersom diesel kan orsaka permanenta fläckar i betong, kan förorena grundvattnet utbudet och kan förstöra kläder. Det är svårt att komma ut och det har en mycket obehaglig lukt. Det bästa sättet att hantera en diesel spill är att förhindra att det händer i första hand. Men om ett spill inte kan undvikas, det finns åtgärder du kan vidta för att rensa upp effektivt. Saker du behöver
Enzymer
Visa fler instruktioner
1

köpa en produkt speciellt utformad för att ta bort diesel från kläder. Det finns flera av dessa på marknaden, och du kan få dem på nätet, på många varuhus och vissa bildelar butiker. Dessa produkter kommer att ta bort bränslet fläcken liksom lukten, vilket hjälper dig att bevara dina kläder.
2

Få enzymer att rensa upp en diesel spill på betong. Det finns många bra produkter på marknaden som innehåller diesel-ätande enzymer. Dessa enzymer sluka bokstavligen upp diesel i betongen, lämnar den fläck-fri. Sådana produkter är idealiska för de där irriterande diesel spill på uppfarter och trottoarer.
3

Bada djur som har tagits upp i diesel. Ett långt bad i varmt tvålvatten och några bra rening kommer att ta bort all diesel från päls eller fjädrar. Miljöorganisationerna gör detta med vilda djur som har drabbats av industriella oljeutsläpp.
4

Städa upp diesel från tyget på insidan av din bil med en produkt avsedd för detta ändamål. Du kan hitta flera produkter som tar bort diesel från tyget på ditt lokala varuhus. Du måste använda dessa produkter på fläckar inuti din bil så fort som möjligt, för att undvika eventuella kvardröjande lukter.
5

uppmana experter för miljön spill. Om du har spillt diesel på din trädgård eller i ett vatten, måste du ringa stadens myndigheter för att låta dem veta. Sådana utsläpp kan kräva ingripande av Environmental Protection Agency (EPA). EPA har professionella Saneringsmetoder för dessa typer av spill som du inte kommer att ha tillgång till på egen hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134797.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.