Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man kan förbättra Diesel Fuel Performance, når Effektivitet

The Clean Air Act sitt 40-årsjubileum den 31 dec, 2010. President Richard Nixon sa, "Jag tror att 1970 kommer att bli känt som året för början, där vi verkligen började röra på problemen med ren luft och rent vatten och öppna ytor för kommande generationer av Amerika." Sedan dess har den Environmental Protection Agency (EPA), den federala Enforcer av Clean Air Act, och andra federala initiativ såsom Energy Policy Act från 2005, i uppdrag allt strängare riktlinjer Diesel Emission och bio-diesel krav innehåll. Som en reaktion på miljöhänsyn, nya produkter, tillsatser och diesel alternativ blandningslägen finns tillgängliga för att förbättra dieselbränsle kvalitet. Instruktioner
Bränsle Kvalitetsförbättringar
1

Byt ut gamla injektor pumpar som försämrar motorns timing och bränsletillförsel. Nyare enheter förbättrar sprutbilden i motorns topplock att inleda en mer kraftfull stroke och öka bogsering makt. Bränsle prestanda också kan förbättras genom vatten-metanol injektion, vilket är tänkt att öka hästkrafter och motorns vridmoment. Metanol fungerar som en katalysator för att öka förbränningen och minska avgastemperaturer. Truckers länge har använt denna metod för att öka gas körsträcka.
2

Lägg propan till diesel för att göra det brinna mer helt och rent. Denna blandning har rapporterats öka hästkrafter och minska kol uppbyggd i cylindrarna. På grund av EPA: s lägre svavelhalt gränser, måste diesel tillsatser tillsättas för att ersätta förlorad smörjning. Vissa tillsatser hävdar också att öka cetan betyg och förbättra vatten separation i bränsletanken. Cetane är diesel motsvarande oktantal i bensin.
3

Lägg 1 till 2 uns av aceton för varje 10 liter diesel för att minska kolvens draghuvud yta och förbättra förångningen av bränslet på varje kraftslag. Detta är utformad för att öka motorns effektivitet genom att bränna varje droppe bränsle mer fullständigt istället för att blåsa ut avgaserna som kol gas.
4

Delta i program som främjar samarbete mellan stat och näringsliv att hantverk och genomföra ekonomiskt genomförbara program som skyddar miljön. Under Energi och Security Act av 2007, måste diesel blandningar innefattar ökande andel av bio-förnybara bränslen via 2022. Denna lagstiftning, tillsammans med EPA: s ultra-lågsvavliga riktlinjer som inleddes 2006, kan hjälpa till att främja utvecklingen av bränsle branschteknik och förbättra prestanda och effektivitet av dieselbränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134939.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.