Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Skillnad mellan Färgat Diesel Fuel & Clear

Enligt Sea Magazine hemsida är färgämnen till dieselbränslen att beteckna skattestatus av en viss bränsletyp , även färgämnen används för att identifiera syftet ett dieselbränsle kan användas för . Svavel

Sea Magazine rapporterar klart , eller icke färgad diesel är vägfordon grade diesel finns till försäljning på bensinstationer med en låg svavelhalt . Hög svavelhalt dieselbränsle färgas rött och är vanligtvis inte tillgängliga för köp av allmänheten .
Använder

Dieselbränsle färgat rött beskattas inte i USA av IRS och används för uppvärmning av bostäder och off road utrustning . Dieselbränsle också färgas blå när den ska användas av amerikanska regeringen fordon . Klart dieselbränsle tillgängliga för allmänheten är föremål för skatter som påförs av IRS och som vanligen används för bilar, lastbilar och fritidsbåtar .
Färgämnen

InspectApedia webbplats rapporterna har det inte funnits någon bevisad koppling mellan de färger som används för att markera olika former av diesel och förlorad prestanda . Avlägsnandet av färgämnet från dieselbränslen är ett brott .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134889.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.