Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man odlar Biodiesel Bränsle

Som petroleum leveranser fluktuerar och oro över föroreningar och klimatförändringar ökar , är biodiesel blir mer attraktivt som ett sätt att bränsle bilar . Många växter , från träd till alger , kan användas för att skapa biodiesel , det största problemet är att hitta mark att odla dem . Instruktioner
1

Skaffa ett stort landområde i närheten av en anläggning som behandlar biodiesel . Även om du inte behöver vara i närheten av anläggningen , transportera din gröda långa sträckor med fordon som drivs med petroleumbaserade bränslen motverkar syftet att odla biodiesel .
2

reda på vilken typ av gröda för anläggningen vill bearbeta till biodiesel . Majs och sojabönor är populärt med anläggningar i Mellanvästern , men som på andra områden kan inrättas för att behandla allt från hampa till solrosfrön . Varje planta som innehåller vegetabilisk olja kan användas .
3

Be om statligt stöd för att förbereda din mark och köpa frön för att odla din biodiesel gröda . Håll alla journaler efter rapporter tillbaka till regeringen och att hjälpa dig att slutföra din självdeklaration .
4

odlar, skördar och sälja din skörd . Använd biodiesel för att köra traktorer och andra maskiner du behöver för att odla och skörda din gröda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134798.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.