Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Vilka är de bra sakerna med biodiesel ?

Biodiesel är ett alternativt bränsle som baseras på förnybara energikällor som finns i grönsaker och animaliska fetter . Bränslet är redan i bruk , främst i offentliga transportsystem , i vissa städer i USA , och för jordbruket anläggningsmaskiner . Funktioner

Biodiesel kan tillverkas av en mängd olika källor , inklusive sojabönor och filtrerade oljor stekning . Fettet därefter blandas med alkohol och kaustik soda och , genom kemisk interaktion , biodiesel och glycerin, , en grund för tvättmedelsindustrin produceras.
Betydelse


den forskning och produktion av biodiesel i USA har fått stöd av sojabönor industrin som drabbades av överproduktion och fallande marknadspriser . Ökad produktion av biodiesel skulle så småningom upprätthålla sojabönor industrin och skapa nya arbetstillfällen .
Fördelar

Biodiesel inte bara gjort från förnybara källor , inklusive sojabönor , men det ger också en återvinningsprocess för stekning oljor från restauranger som annars skulle hamna på soptippen . En annan bra sak är att biodiesel är biologiskt nedbrytbart och ger lägre utsläpp än petroleumbaserade bränslen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135009.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.