Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Diesel Problem: Fuel är för varmt

Dieselbränsle är en vätska som kommer att expandera när det värms upp, tar upp en större volym när den är varm än kall. Av denna anledning kommer en man som fyller hans bensintank under en varm dag i motsats till en kallare dag finna sig att betala samma pris för mindre gas på en varm dag. Detta beror på det faktum att gas mäts ut i volym genom pumparna, inte av enskilda molekyler eller procent av bränsle innehåll. Även varma gasen inte i sig skadar en redan varm bil, kommer den ekonomiska förlusten med tiden lägga upp. Det finns saker som kan göras personligen och uppmuntra ökad reglering för att avsluta denna diskrepans bränsle temperatur. Instruktioner
1

Köp din diesel på morgonen innan solen går upp. Bränslet i underjordiska lagringstankar har haft natten till lägre temperatur. Bränsle köpte på kvällen kommer fortfarande vara varm från en dag i solen.
2

Retrofit dina dieselpumpar, om du är en bensinstation ägare, att inkludera temperatur regulatorer som exakt kan mäta volym som bör avskaffas genom att justera för temperaturförändringar. Skriv till din lokala kongressledamot ber att strängare regler göras kring bränsle temperaturreglering
3

. Inkludera specifika förändringar såsom installation av tillsynsmyndigheter pumptemperaturen och att mätning av bränsle gallon standardiseras till ett lägre antal cubic inches. Bränsle gallon mätning dikterar mängden bensin som utgör en gallon, och högre bränslekostnader temperaturer hjälpa pump ägare nå denna volym lättare. 231 cubic inches är acceptabel volym nästan hela landet.
4

Gå ägaren-operatörsoberoende Driver Association, eller bedriva forskning via deras hemsida för att vara up-to-date på regelförändringar avseende bränslets temperatur.
5

Delta en juridisk kommitté utfrågning i ditt område där frågan om regler bränsletemperaturen diskuteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134966.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.