Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur ökar jag Miles per gallon i Jetta TDI?

Volkswagen har gått i bräschen för att tillverka miljövänliga fordon sedan 1977, när företaget började tillverka ren diesel bilar. Sedan dess har de fortsatt att förbättra denna teknik för att skapa fordon som inte bara är bra för miljön, men också rolig att köra. En av deras mest populära modeller, Jetta TDI, har en 2,0 turbodiesel. Fabriken specifikationerna ange Jetta TDI kan få upp till 30 miles per gallon på motorvägen, men med smart körning och korrekt underhåll av fordon, är det möjligt att få ännu mer. Instruktioner
1

Behåll ditt fordon som beskrivs i din Volkswagen bruksanvisning. En av nycklarna till TDI-teknik och Jetta s kraftpaket är den direkta insprutningssystemet, som matar ut dieselbränsle direkt in i motorn för förbränning. Någon ackumulering av detta system kommer att leda till att du förlorar värdefull gas körsträcka. Få din olja förändrats med lämpliga intervall, vanligtvis mellan 3.000 till 5.000 miles.
2

Håll din taklucka och fönster stängda, och ta bort överflödiga kilon från din bil. Något som sätter ytterligare dra på din Jetta kommer att skapa mer arbete för din motor, kräver det att använda mer bränsle.
3

Undvik aggressiv körning. Din bil kommer att använda mer bränsle för att skapa den kraft som behövs för att accelerera snabbt.
4

Använd farthållare när det är möjligt. Cruising med konstant hastighet är fördelaktigt att bränsleförbrukningen.
5

Minska användningen av något som dränerar energi från batteriet, såsom luftkonditionering, radio eller annan elektronik. För att hålla din bil med ström, måste generatorn arbeta hårdare för att ladda batteriet på lämpligt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134886.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.