Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man gör Black Diesel Fuel

Svart dieselbränsle är inte en lätt hitta eller ett enkelt recept att göra. Men om du kan hitta det rätta receptet för din dieselmotor, kan det spara dig massor av pengar - uppåt 80 procent på bränslekostnaderna. Det finns olika typer av svart diesel, så här är det grundläggande receptet för allmän svart dieselbränsle. Saker du behöver
använd motorolja
Dieselbränsle
20-mikrofilter
15-mikrofilter
10-mikrofilter
5-mikrofilter
3-micro filter
högtrycksolja ugn
Arbetshandskar
Skyddsglasögon
Bensin container
Visa fler instruktioner
1

Filtrera använd motorolja genom en 20-mikrofilter. Denna exakta filter är inte nödvändigt eftersom alla filter kommer att göra för det här första steget i processen. Begagnad motorolja innehåller några föroreningar som du inte vill flyter genom din bilmotor. Bär tjocka arbetshandskar för att skydda huden på händerna. Också skyddsglasögon. När oljan blir varm, kan det vara mycket skadligt och rök är något starkt.
2

Blanda en del använd motorolja och en del diesel. Medan det finns många människor som använder vegetabilisk olja, transmissionsolja och mer, är använd motorolja den mest använda ingrediensen i svart dieselbränsle. Dessutom har vissa människor skapat ett mer komplicerat. Återigen, detta är den enklaste av alla metoder som finns tillgängliga för allmänheten. Addera 3

Städa ur 20-mikrofilter du använde under den första filtreringen steget. Filtrera blandningen genom den 20-mikrofilter.
4

Hetta upp oljan i en oljepanna som har högt tryck på minst 160 grader Fahrenheit. Upphettning av oljan är inte nödvändigt, men gör att oljan /diesel-blandning att flöda lättare.
5

Filtrera blandningen igen till en 15-mikrofilter. Upprepa samma process i en 10-mikrofilter och åter genom en 5-mikrofilter. Användningen av mindre filter är användbart för att säkerställa att föroreningar avlägsnas och den svarta diesel kommer att löpa smidigt i bilen, men de är inte nödvändiga. De flesta människor rekommenderar att du kör igenom minst två filter: 15 - och 10-micro. Förvara bränslet på en bensin behållare och förvara i rumstemperatur.
6

Använd din svarta diesel i en bil som är gjord för det. Du kan behöva gå på tomgång bilen för att värma upp bränslet innan du kör bilen över hela stan. Inte alla dieselmotorer kommer att ta svart diesel. Kontrollera din instruktionsbok och få professionell rådgivning om vad slags bränsle bilen kan ta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134814.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.