Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur man använder motorolja för dieselbränsle

Det finns många fördelar med att använda motorolja för diesel. Det sparar tid och pengar, och dessutom hjälper miljön. Hellre än att ta hand om spillolja, är många konsumenter väljer att omvandla den till diesel för sina motorer. Detta är särskilt vanligt i tung utrustning, som bulldozrar och grävmaskiner. Eftersom diesel är i grunden en blandning av bensin och olja, är det så säkert som det är praktiskt. Saker du behöver
Funnel
systemet Paint filtrering
Stor plast bränslebehållare
PVC-rör och kopplingar
Gummislang
Gummihandskar
Goggles
Show Mer Instruktioner
1

Undersök oljan du använder för eventuella föroreningar såsom vatten eller frostskyddsmedel. Dessa föroreningar kommer att sätta sig på toppen av oljan och kommer att vara synlig genom syn, eller ens luktar. Om oljan innehåller främmande kroppar, inte använda det.
2

Fäst systemet måla filtrering plastbehållaren. Detta filtreringssystem är en enkel sats för att hälla färgen genom att fällor alla stora partiklar, och kan hittas på de flesta järnaffärer. Den plastbehållare ska vara dimensionerad för att hålla bränslen och tillverkade av polyeten med hög densitet eller HDPE. Koppla ihop dessa med enkla PVC-rör och kopplingar så produktionen slangen av filtreringssystem går direkt in i behållaren.
3

Anslut tratten till ingången slutet av filtreringssystem med ett gummi slang.
4

Häll använd motorolja i tratten långsamt, försiktigt så att inte backa upp systemet och bräddavlopp tratten. Oljan kommer att passera genom filtreringssystem och hamnar i bränslet behållaren, ta bort alla små partiklar som kan vara skadliga.
5

mäta mängden olja som du har. På sidan av plasten bränsle behållaren blir markeringar för att visa din vätskenivån. Oavsett mängden olja du har, tillsätt samma mängd diesel. Om du har en gallon av använd olja, tillsätt sedan en liter diesel.
6

Blanda olja och diesel. Placera locket på bränsle behållaren ordentligt och försiktigt skaka i flera minuter för att kombinera lösningen.
7

Häll ditt bränsle till den utrustning som du skulle normal dieselolja.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135030.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.