Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Effekterna av energiresurser

energikällor som olja, kol, naturgas och alternativa bränslen påverkas av ett antal politiska, sociala, miljömässiga, tekniska och ekonomiska faktorer. Utbud och efterfrågan, klimatförändringar, sysselsättningsfrågor och transportindustrin alla påverkar hur mycket energi och vilken typ produceras, tillverkas och konsumeras. Miljö

klimat påverkar naturliga energikällor, till exempel, kan förändrade vädermönster öka användningen av en resurs, t.ex. naturgas, för uppvärmning under vintersäsongen. Utsläppsnormer, som arbetar för att minska mängden föroreningar som släpps ut i atmosfären, påverkar luftkvaliteten. Miljö regler föreskriver hur naturlig olja raffineras och vilka typer av bränslen som den producerar. Energisparande metoder minska mängden naturresurser som vi använder för värme, el, bränsle och luftkonditionering. Byggnader är motordrivna fordon och apparater konstruerade och tillverkade för att använda mindre ström och bränsle, bidrar till att minska energiförbrukningen och kostnaderna.
Transport

Petroleumbränsle inom Amerika främst driver lätta fordon, fraktfordon (flygplan, bussar, tåg, fartyg och båtar) och kommersiella och statliga flottor. Olja är den primära energikälla för transporter, det blir bensin och andra petroleumprodukter som används för att driva fordon i USA. Enligt Energy Information Administration, amerikaner konsumerade mer än 9 miljarder fat olja under 2009. Förutom transporter, andra sektorer av ekonomin, såsom militärer och jordbruksindustrin, förbrukar också bränsle i sin dagliga verksamhet.
Ekonomi

Av år 2020, enligt MKB, är Amerika förväntas importera 64 procent av den olja som används. Vissa ekonomiska indikatorer, inklusive inflation, konsumentprisindex och globala oljepriser påverkar energiresurser. Företag, industrier, tillverkare och företag fattar investeringsbeslut baserade på energipriserna, felaktiga beslut kan orsaka allvarlig ekonomisk skada. Energiresurserna är viktiga för ekonomin och konsumenternas förtroende, eftersom de påverkar många delar av marknaden, från bilförsäljningen till bensin inköp och hem uppvärmningskostnader.
Sysselsättning

flesta sysselsättningsmöjligheter inom energisektorn är för elgenerering och transmission, naturgas distribution och vattenrening. Individer kan arbeta inom områdena avfall, verktyg, alternativa kraftkällor eller petroleumbaserade bränslen. När energiresurser är efterfrågan på uppvärmning och driva hem, särskilt under vintern, det finns fler lediga jobb och nuvarande anställda har möjlighet att arbeta övertid. De energibehov den amerikanska allmänheten och industrin har därmed en viktig roll i den totala ekonomin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134715.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.